Besøk biblioteket

Vi tar imot klasser og barnehager på besøk i biblioteket. Det blir rom for både lesestund og utforskning på egenhånd. Per i dag har vi faste besøk fra Sand sentralskole og Sand barnehage. Ønsker du å avtale besøk eller vil din skole eller barnehage ha besøk av en biblioteket kan du kontakte biblioteket på e-post: biblioteket@nord-odal.kommune.no

Bokkasser

Vi plukker og setter sammen bøker til bokkasser basert på deres ønsker! Enten dere ønsker bøker om et spesifikt tema, som for eksempel årstider eller følelser, eller har spesifikke titler dere ønsker å lese, så ordner vi det. Vær ute i god tid - spesielt rundt høytider som for eksempel jul og samenes nasjonaldag er det mange som ønsker de samme bøkene. Noen ganger trenger vi også å låne inn bøker fra andre bibliotek og må beregne tid til transport. 

Institusjonslånekort

Skoler, barnehager og andre institusjoner kan opprette egne institusjonslånekort hos biblioteket. Vanlig praksis er at hver kontaktlærer og barnehagegruppe har sitt eget lånekort - på den måten blir det enkelt å holde oversikt. Kom innom oss i våre betjente åpningstider eller send oss en e-post på biblioteket@nord-odal.kommune.no så hjelper vi dere å lage et lånekort hos oss. 

https://www.nord-odal.kommune.no/getfile.php/1367651-1705913058/Nord-Odal/Bilder/kultur-idrett-fritid/biblioteket/L%C3%A5nekortskjema%20Institusjon.pdf (797KB)