Velkommen som jobbsøker i Nord-Odal kommune!

Nord-Odal kommune benytter nå webverktøyet Webcruiter. 

Bildevegg

 

 

Her finner du alle våre ledige stillinger!

 

Vi tar også imot åpne søknader dersom du ønsker å melde din interesse. Her er det ingen søknadsfrister. Benytt lenkene under:

Søknad om å bli støttekontakt

Søknad til Oppvekst og kultur

Søknad til Helse og omsorg

 

 

 

 

 

 

 

 

Nord-Odal kommune trenger motiverte medarbeidere med variert og bred kompetanse. Vi kan tilby et mangfold av yrker og arbeidsplasser, spennende utviklingsmuligheter og et godt faglig og sosialt arbeidsmiljø. 

Kort om søkeprosessen og personvern:
Vil du søke på en ledig stilling hos oss, må du registrere CV og sende søknaden elektronisk. Dette gjør du ved å opprette en egen brukeridentitet og et passord i det søkesystemet som kommunen bruker.

Webcruiter behandler data for Nord-Odal kommune, men kommunen er ansvarlig for de personopplysninger som lagres i løsningen og behandlingen av de. All dokumentasjon som er arkivverdig i forhold til en søkerprosess vil også overføres til kommunens sak/arkiv system og bevares etter arkivlovgivningen. Data som du registrerer i forhold til en gitt stilling vil slettes i WebCruiter etter et år, men det vil fortsatt foreligge i vårt sak/arkiv. Din CV vil være lagret i Webcruiter til du aktivt fjerner den selv.

E-postkommunikasjon:
E-postadresse benyttes som brukeridentitet. Dersom du ikke allerede har egen e-postadresse, kan dette opprettes gratis via en rekke leverandører. Du bør også legge e-postadresse inn i CV-en, som en kontaktopplysning.

Når du har søkt på en stilling, vil du få et svar på e-post der vi bekrefter at søknaden er mottatt. Underveis i behandlingen av våre søkere, vil det også være e-postkommunikasjon.

CV i basen vår:
Du behøver ikke registrere ny CV for hver gang du søker en jobb i Nord-Odal kommune. Du bruker den CV-en du har lagt inn og skriver en kortfattet søknadstekst i tillegg. Du kan selv slette din CV når du ikke lenger ønsker å ha den liggende i CV-basen vår. Har du søkt jobb andre steder og brukt WebCruiter, kan du gjenbruke identen din.

NB! Husk at søkerlister er offentlige med mindre det innvilges fritak fra dette for den enkelte. Du kan i din søknad ble om at navnet ditt unntas offentlighet, men det er ingen automatikk i at dette innvilges. Du vil få beskjed om status for deg og din søknad.Politiattest / vandelsattest
Flere av stillingene krever at det leveres politiattest. På nettsida til politiet kan du lese om politiattest / vandelsattest.