Nettsidene utvikles og leveres av en profesjonell aktør i løpet av januar/februar 2018. Sidene fungerer selvsagt like bra på PC, mobil og nettbrett, og dere kan selv oppdatere informasjon. Dersom du ikke har anskaffet et eget domene til virksomheten, ordenes dette samtidig. Kommunen sponser drift av websiden det første året, men man er ikke forpliktet til å videreføre avtalen ut over dette. Det eneste dere forplikter dere til, er å levere tekst/stikkord om hva bedriften kan tilby til de som skal sette opp hjemmesiden, og gjerne også noen bilder som dere vil bruke.

Styrke lokal digital synlighet

Formålet med kampanjen er å styrke digital synlighet hos lokale næringsaktører. Å bli funnet på for eksempel Google er i dagens samfunn et av det viktigste markedsføringstiltak.

"Hjemmesidetrengende" - meld interesse

Nord-Odal kommune tror at flere av våre virksomheter kan nå ut til nye kundegrupper ved å være bedre på digitale flater. Derfor ønsker vi å bruke noen av midlene fra utviklingsfondet til å hjelpe «hjemmesidetrengende», enten dere har en gammel, umoderne hjemmeside, eller står helt uten per i dag.

Slik deltar du

Send en e-post til eva.snare@nord-odal.kommune.no hvor du kort beskriver dagens hjemmesidestatus for din bedrift. E-posten må være sendt senest torsdag 21.12. Trekning foretas fredag 22.12.

Dersom det mot formodning kommer færre enn fem ønsker om nye nettsider vil vi se om vi finner noen vi mener kan trenge det og gi tilbudet om gratis hjemmesideetablering til dem.

Hjemmeside
Hjemmeside