Kriseledelsen i Nord-Odal kommune vil fremdeles oppfordre sine innbyggere til å ta kontakt med kommunen på telefon eller e-post, men har besluttet at innbyggere kan kontakte Servicekontoret og NAV ved oppmøte på kommunehuset. Ønsker du møte med en ansatt ved kommunehuset anbefales dette avtalt på forhånd. Viser til informasjon om mulighet for drop-in hos NAV lenger ned.

Servicekontorets skranke vil være åpen mandag, tirsdag, onsdag og fredag fra kl. 10.00 til 14.00. Torsdag holder vi stengt, men sentralbordet er åpent alle hverdager fra 10-14. Telefon: 62978100.

Henvendelser til kommunen kan også sendes til postmottak@nord-odal.kommune.no. Det anbefales ikke å sende personsensitive opplysninger via e-post. Viser også til informasjon om kommunens ulike tjenester på hjemmesiden vår. Vi har blant annet mange digitale skjemaer for våre tjenester som du finner her.

NAV Odal vil holde åpent for drop in-samtaler, og gir mulighet for dette på følgende steder:

  • Rådhuset i Sør-Odal: Mandag fra kl. 12.00 til 14.00
  • Kommunehuset i Nord-Odal: Torsdag fra kl. 12.00 til 14.00

NAV Odal kan også kontaktes på telefon 55 55 33 33. 

Inngang til kommunehuset vil bare være åpen når det sitter noen ved skranke i henhold til ovennevnte tider. Har du en avtale utenom disse tider vil du bli tatt imot ved avtalt dør av vedkommende du skal møte. 

Smittevern ved gjenåpning av kommunehuset: 
Kommunehusets hoveddør mot det gamle bankbygget vil være åpen for besøkende. Dette for å ha oversikt over antall som kommer inn i lokalet. Det vil være en maksgrense på 5 besøkende inne samtidig. Vi oppfordrer alle til å bruke tilgjengelig håndsprit ved inngangen og holde avstand.

Alle besøkende må følge helsemyndighetenes råd til befolkningen:

·        Husk god hånd- og hostehygiene

·        Hold økt avstand til alle andre enn dine nærmeste, minimum én meter

·        Har du symptomer på luftveisinfeksjon, må du bli hjemme. 


Nord-Odal kommune og NAV Odal har utarbeidet risikovurderinger, sjekklister og rutiner i forkant av gjenåpningen, og følger til enhver tid Folkehelseinstituttet og Helsedirektoratets anbefalinger.