Gjeddevasskoiene ligger idyllisk til ved Gjeddevatnet, et steinkast fra fylkesvegen som går over Trøftskogen mellom Bruvoll og Strandlykja. Stedet er et ypperlig utgangspunkt for naturbaserte aktiviteter, som fiske, jakt, ski- og fotturer. Etter at Nord-Odal kommuneskoger KF tok over koiene fra Nord-Odal kommune i mai 2009 har stedet fått en ansiktsløfting, og foruten en generell oppussing er det investert i nytt sanitærbygg med dusjer og toaletter. I tillegg til at stedet benyttes til kurser og gjestejakt i kommuneskogens egen regi er det lagt opp til at bedrifter og organisasjoner skal kunne avholde møter og seminarer her og at privatpersoner kan holde lukkede selskaper samt bruke sovehyttene til helge- og ferieopphold.

Stedet
Stedet består av en hovedhytte med kjøkken og kombinert oppholds- og konferanserom, 2 sovehytter med 10 sengeplasser pluss et antall gulvmadrasser pr. hytte samt sanitærbygg med toaletter og dusjer. Hovedhytta og de 2 sovehyttene kan leies ut samlet eller hver for seg.
Oppholdsrommet i hovedhytta er innredet med tanke på møter og selskaper, men egner seg også godt for mer uformelt samvær.

Aktiviteter
Det er nesten bare fantasien som setter grenser for aktiviteter i området, men det er nærliggende å trekke fram følgende:

Fiske: Gjedde, abbor og ørret ”rett utenfor stuedøra”. Det må løses fiskekort.
Jakt: Rådyr- og beverkort kan kjøpes direkte fra kommuneskogen, småviltkort fra Sand Jeger og Fiskerforening. Om ønskelig stiller kommuneskogen med jaktguide.
Lerdueskyting: Lerduebane i 5 minutters gangavstand. Kommuneskogen ordner det praktiske, og gir også en innføring i lerdueskytingens hemmeligheter!
Kanopadling(er på trappene)
Fotturer: Mange muligheter.
Skiturer: Kort avstand til oppkjørte løyper.
Orreleik: Flere spillplasser i nærområdet.
Beversafari: Kommuneskogen ordner med kjentmann.

Møter, konferanser og kurs
Stedet er midt i blinken for bedrifter og grupper som ønsker å avholde møter, konferanser og kurs i rolige, naturnære omgivelser. Dersom det skulle være ønskelig kan vi i kommuneskogen skreddersy opplegg med forskjellige uteaktiviteter.
Nord-Odal kommuneskoger arrangerer også jakt- og utmarksrelaterte kurs.

Lukkede selskaper
Med sanitærbygget på plass egner Gjeddevasskoiene seg godt for lukkede selskaper, så som konfirmasjonsselskaper, fødselsdagsselskaper samt andre jubileer og markeringer. Inntil videre har vi ikke tilbud om servering av mat og drikke, så dette må arrangørene ordne selv; det være seg i form av medbrakt, hjemmelaget mat eller mat fra eksterne leverandører (se under).

Mat og drikke
I hovedhytta er det et enkelt utstyrt anretningskjøkken, og dekketøy til 40 personer. Det ligger ikke til rette for tillaging av varm mat fra bunnen av, så denne må medbringes, eventuelt bestilles eksternt, dersom det da ikke er bestilt en møtepakke, hvor mat og drikke inngår.
Vi har en egen avtale med Nord-Odal kommunes kjøkken ved sykehjemmet, og her kan våre gjester bestille frokost-, lunsj- og middagsretter direkte. Maten må i utgangspunktet hentes, men forutsatt kapasitet ved kjøkkenet er det også mulig å gjøre avtale om utkjøring, unntaksvis også om servering. Det er utarbeidet en egen meny. Bestilling gjøres direkte mot kjøkkenet på tlf. 62 97 82 79.

Alternativ for ekstern levering av mat kan være Milepelen Vertshus på  tlf. 62 97 01 30.

Er du  ute etter noe helt spesielt i matveien vil vi anbefale å ta kontakt med Max Ivan. Max Ivan Lindkjølen, gourmet- og viltkokken fra Eidskog, tilbyr hele menyer, og serverer utsøkte hovedretter fra sine grillpanner. Og du får gjerne også noen gode historier med på kjøpet! Her får du garantert en uforglemmelig matopplevelse!

Overnatting
Stedet har to sovehytter. Begge hyttene har to sovealkover med fire senger i hver, to sengeplasser i fellesrom samt hems med madrasser. Overnattingsgjestene må medbringe eget sengetøy, eventuelt sovepose.
Det er mulig å leie en eller to sovehytter med eller uten hovedhytta. Man kan også velge å leie kun hovedhytta.

Ny prisliste kommer snart.


Avbestillingsgebyr: Ved avbestilling senere enn 75 timer før oppholdets begynnelse faktureres 25 % av leien begrenset oppad til kr. 1.000,-.Bestilling
Bestilling gjøres via servicekontoret i kommunen på tlf. 62 97 81 00.
Du kan selv sjekke når det er ledige hytter ved å gå på booking på Nord-Odal kommunes nettside.
Spørsmål om kurs, møtepakke og andre mer tilrettelagte opplegg kan rettes til kommuneskogen på tlf. 480 36 442 eller e-post     


Adresse
Trautskogvegen 584, 2123 Bruvoll