Samling-Bolig tilbyr ti leiligheter i størrelse fra 64 m2 til 90 m2 (BRA) i andre og tredje etasje. Under bygget blir det felles parkeringskjeller med heis til boligetasjene. Sportsboder til leilighetene ligger i de samme etasjene som leilighetene. Adkomst og nedkjøring til parkeringskjelleren er fra Sentrumsvegen. Det er heis og trapp fra kjeller, inngangsplan og etasjene med leiligheter.

Det er vannbåren gulvvarme fra eget bergvarmeanlegg, og det vil derfor bli beskjedne oppvarmingskostnader i forhold til andre leilighetsprosjekter.

Det er lagt opp til god standard på alle materialer og overflater. Bygningen er fullsprinklet med sprinkleranlegg i henhold til gjeldende regler. Det leveres fulldekkende brannalarmanlegg.
Utstyr for manuell brannslukking leveres som godkjent brannslokkingsapparat i hver leilighet.
Det leveres balansert ventilasjon med varmegjenvinning i boligene.

Leilighetene har materialer/overflater i massivtre som gir et naturlig uttrykk og godt inneklima.

Det vil være en parkeringsplass til hver leilighet. P-plassen er inkludert i leilighetsprisen. Hver leilighet får 1 innvendig teknisk bod. Det leveres i tillegg 1 stk sportsbod til hver bolig. I tilknytning til bygget vil det bli plassert et felles avfallsanlegg med avfallsbrønner.

For boligkjøpere som kommer tidlig inn i prosjektet vil det bli muligheter for tilpasninger av egen leilighet. Det vil bli satt frister for kjøpers tilvalg som er tilpasset prosjektets fremdrift. Det utarbeides en tilvalgsmeny med standard priser for et begrenset antall valg.

Priser

2-roms 2. etasje: kr. 2 950 000 (1stk)
3-roms: 2. etasje kr. 3 950 000 (3 stk)
4-roms: 2. etasje kr. 4 950 000 (1 stk)
2-roms: 3. etasje kr. 3 050 000 (1 stk)
3-roms: 3. etasje kr 4 050 000 (3 stk)
4-roms: 3. etasje kr. 5 050 000 (SOLGT)

Nettsiden samling-bolig.no gir oversikt over boligene med plantegninger. Siden oppdateres fortløpende, blant annet om tilvalgsmuligheter for kjøkken og bad.

Leilighetene ligger også på Finn.no.

Kontakt megler

Wenche Aaserud Roterud
Aktiv Eiendomsmegling Årnes
Telefon 990 18 195

e-post:wr@aktiv.no

Samling Bolig