Gründeruke i hele regionen 18.-21. september 2017

Før kurset setter i gang, gjennomføres det «Gründeruke i Kongsvingerregionen». Her kan du få inspirasjon fra andre entreprenører, møte medarbeidere i kommunen, banken, regnskapskontor eller andre som kan hjelpe deg videre på vegen, og du får høre mer om etablererkurset.

Kurs over 6 kvelder

Kurset går over seks kvelder og koster kr 1100. Den første kvelden vil ha som tema hvordan du egner deg som etablerer, hvilket nettverk du har, og hvilke muligheter du har når du skal utvikle ideen din videre. De fire neste kveldene vil du arbeide mer med forretningsidéen/bedriften din og utvikle planene fram til en forretningsmodell der du avklarer kunder/marked, salgskanaler, verdier og økonomi. Siste kurskveld presenterer de deltakerne som ønsker det sin forretningsplan eller -modell for et panel, som vil stille nyttige spørsmål du kan ta med i det videre arbeidet med utviklinga av bedriften.

Veiledningstimer fra kursholder

I løpet av kurset får du tilbud om inntil fem veiledningstimer fra kursholder. Der kan du ta opp spørsmål som du ønsker å diskutere grundig med de erfarne kursholderne.

4 lokasjoner

Høsten 2017 gjennomføres det kurs følgende steder i Hedmark, med oppstart:

  • Hamar, 21. september
  • Kongsvinger, 3. oktober
  • Rena, 17. oktober
  • Tynset/Os, 18. oktober

Påmelding skjer direkte til kursholder AButvikling via deres hjemmeside.

Hvis du etter den første kvelden finner ut at du ikke ønsker å delta på resten av kurskveldene, så trenger du ikke å betale noe dersom du gir beskjed om at du slutter.

Etablererkurs høsten 2017
Etablererkurs høsten 2017