Elevene har den siste uka lært om Grunnloven, Eidsvollsbygningen, demokrati og fellesskap. Det har vært ulike aktiviteter – en hentediktat er mye morsommere ute enn inne! Det har blitt sunget, pyntet og lekt 17.mai-leker. Taler er skrevet og klasserop er laget.

 

På fredag hadde skolen vårpuss. Elevene plukket søppel, vasket, kostet, raket og pyntet både på skolen og i Sand sentrum. Nå er det fine vinduer på skolen i rødt, hvitt og blått.

 

Det er mange elever som ikke har vært med på en vanlig 17.mai-feiring på skolen. De to siste årenes koronapandemi gjorde det ekstra viktig å bruke tid på å lære om og forberede seg til Norges bursdag. På fredag ble det derfor et øvetog på 17.mai på veien rundt skolen. Elevene underholdt naboer med fine klasserop. Skoleplassen, klasserommene og Sand sentrum er klare for storinnrykk på selveste nasjonaldagen. Det er meldt fin sol og alt ligger til rette for en skikkelig festdag. HURRA FOR 17.mai!

4.klasse på vei til Sand med pynt17.mai-pyntet vindudet kostes grusraking gjør det pentskrubbing av bordpynt i handlegata på Sandhentediktat - en fin samarbeidsoppgavekaste på boksersekkeløp