Møllerbakken barnehage har som forlengelse av temaet Vennskap og fellesskap hatt prosjekt gjennom FORUT barneaksjon. Barna fikk økt kunnskap og innblikk i hverdagsliv og levesett i en spennende og annerledes kultur, gjennom filmsnutter og fortellinger om 4 år gamle Biswas i Nepal. Barna kunne se både likheter og ulikheter. En likhet for alle barn er det felles behovet for vennskap, lek , familieliv og trygghet. Grønn gruppe (barnehagens eldste) bakte kaker, og inviterte alle foreldre til foreldrekafè, med muligheter for å støtte prosjektet.

Barn trenger å føle seg som en del av et fellesskap og ved å være positivt inkludert i ei gruppe er forholdene lagt til rette for å utvikle en positiv sosial og emosjonell kompetanse.

Vennskap og fellesskap oppleves også gjennom samlek i barnehagen. Barna hjelper, støtter, heier og venter på hverandre i motoriske aktiviterer som hopp, balanse og ut på tur.  Vi har gjennom høsten hatt spennende lek med det våte element; som vann, is og snø, både innendørs og utendørs. Nå har snøen lagt seg, og julestemningen bygger seg opp med hemmeligheter, baking, sanger og kalender med nedtelling til jul. 

Store og små i Møllerbakken ønsker dere en riktig god jul.