Tekst: Ida Nordby

Hvert år holder 9. trinn en forestilling til inntekt for klassetur i 10. klasse. I år er det 2003-kullet som står for dette. 8. desember hadde vi kick-off og vi jobbet jevnt de siste ukene før jul. Etter nyttår har vi jobbet på spreng for å dra dette i land.

Vårt kulturprosjekt har vi valgt å kalle «Shit- vi er på TV» og showet byr på TV-programmer og serier både fra tidligere år og helt frem til 2018. Man får også se alle de flinke musikerne, sangerne og danserne vi har i klassene. Vi har jobbet hardt, og alle har vært og er avhengig av hverandre. Det er ikke bare skuespillerne og alle de som er på scenen som er viktige. Blant annet lys, lyd og rekvisitter må være på plass. PR-gruppa har også gjort en kjempejobb og samlet inn mange gode sponsorer som vi er veldig takknemlige for. I tillegg har vi en kjøkkengruppe som skal lage og servere mat i pausen under forestillingen. Sammen har vi flettet sammen en forestilling med god hjelp fra lærerne våre.

Vi håper mange kommer og ser på oss torsdag 11.1 kl. 18:30 i Auditoriet og at alle får seg en god latter og god underholdning.

Kulturprosjekt 2018      miksebord      hårbøyle     

Foto: Nord-Odal ungdomsskole
Illustrasjonsfoto: pixabay / freestock photos