I dag har kongeparet besøkt Nord-Odal. Mapei AS var hovedmålet for besøket, ekstra morsomt da både kongeparet og Mapei fyller 80 år i år.

Vi fikk være med både som vertskap i form av ordfører og rådmann som vertskap, og også som flue på veggen med ett av de mange kameraer i pressekorpset.

De ble mottatt av to flotte representanter for bygdas unge, Villiam Lensebakken på 5 år og Isabella Valentic som fyller 16 år akkurat i dag. Gratulerer med dagen!

Det ble en folkefest, ikke minst takket være skoler, barnehager, skolekorpset og lokalbefolkningen som stilte opp med flagg og musikk. Mapei hadde ordna med underholdning for alle de besøkende mens de kongelige gikk gjennom sitt program med foredrag om satsning på lærlinger og forskning og ikke minst lunsj fra Milepelen.

Kongeparet hadde også en liten rast på Milepelen i forkant, utenom det offisielle programmet, også mottakelsen der har vi fått tatt noen bilder fra. Samt bilde fra Solheim sykehjem som med sin plassering langs vegen til Mapei hadde orkesterplass ved ankomsten.

Vi takker alle som har stått på for å få til denne fine dagen i Nord-Odal, og gratulerer hjerteligst vårt spreke kongepar med dagene i år. Hipp hipp hurra!

Se bildeserien på vår Facebookside (åpen for alle)

Folkefest i Nord-Odal
Folkefest i Nord-Odal