Nord-Odal Kommune

Ordfører Lise Selnes(AP)
Rådmann Runar Kristiansen

Her er du: Hovedside / Nyheter

Vannstanden i Sætersjøen – ulemper for bading og friluftsliv.

Det skal bygges en fast terskel i sørenden av sjøen, til erstatning for reguleringen av sjøen i dag. På grunn av dette står reguleringsdammen åpen, slik at vannstanden holdes så lav at terskelen kan bygges. Arbeidet igangsettes i dag, 4. juni.

Næringsetaten
Publisert 2004-06-01 09:35:19

Vannstanden i Sætersjøen, reguleres av en demning i sørenden av sjøen, Styggådammen.
Det er besluttet at det skal bygges en fast terskel, til erstatning for den gamle reguleringsdammen. Dette for å sikre en jevn vannstand i Sætersjøen og uten fast tilsyn med betjening av damluker. Selve demningen med fisketrapp, blir stående uendret.

På grunn av det planlagte anleggsarbeidet, står reguleringsdammen uten reguleringsluker i, for å få vannstanden så lav som mulig. Dette er helt nødvendig, slik at terskelen skal kunne bygges. Anleggsarbeidet igangsettes i dag, 4. juni og er forventet å vare en måneds tid.

Vi beklager de ulempene dette medfører og kommer tilbake med mer informasjon senere.

Odalsportalen

Nytt fra Odalsporten

Fortsatt aktiv etter 50 år
Seks unge kampledere fikk sin ilddåp på håndballbanen i Skarnes idrettshall lørdag, der sesongens nest siste kamphelg i Isbjørnserien ble avviklet. Veileder og instruktør for jentene har vært Harald Dagfinrud. Med sine 75 år er han en av idrettsveteranene i Odalen.

Design: Orakel Reklame | Publisering: Østlandsnett