Nord-Odal Kommune

Ordfører Lise Selnes(AP)
Rådmann Runar Kristiansen

Her er du: Hovedside / Nyheter

Vannstanden i Sætersjøen – ulemper for bading og friluftsliv.

Det skal bygges en fast terskel i sørenden av sjøen, til erstatning for reguleringen av sjøen i dag. På grunn av dette står reguleringsdammen åpen, slik at vannstanden holdes så lav at terskelen kan bygges. Arbeidet igangsettes i dag, 4. juni.

Næringsetaten
Publisert 2004-06-01 09:35:19

Vannstanden i Sætersjøen, reguleres av en demning i sørenden av sjøen, Styggådammen.
Det er besluttet at det skal bygges en fast terskel, til erstatning for den gamle reguleringsdammen. Dette for å sikre en jevn vannstand i Sætersjøen og uten fast tilsyn med betjening av damluker. Selve demningen med fisketrapp, blir stående uendret.

På grunn av det planlagte anleggsarbeidet, står reguleringsdammen uten reguleringsluker i, for å få vannstanden så lav som mulig. Dette er helt nødvendig, slik at terskelen skal kunne bygges. Anleggsarbeidet igangsettes i dag, 4. juni og er forventet å vare en måneds tid.

Vi beklager de ulempene dette medfører og kommer tilbake med mer informasjon senere.

Odalsportalen

Nytt fra Odalsporten